

MAD & DRIKKE
SE VORES MAD
KØKKENETS ÅBNINGSTIDER
Tirsdag - Torsdag:
Snacks & desserter kan bestilles fra klokken 12.00 - 14.30
Hele menukortet kan bestilles fra klokken 17.00 - 21.30
Fredag – Lørdag:
Hele menukortet kan bestilles fra klokken 12.00 til 14.30 & 17.00 til 21.30
Vores fokus ligger på enkle serveringer med råvarer af formidabel kvalitet!
FROKOST
Fredag og lørdag frister vi med hele vores menukort til frokost fra kl. 12.00, hvor køkkenet tager imod den sidste bestilling kl. 14.30. Kommer du forbi tirsdag til torsdag, har vi nedenstående udvalg.
SNACKS
Arancini med safran og mozzarella
Pr. stk 25,-
Sæsonens østers ”Aguachile”
Pr. stk 40,-
Friteret østers med hvid-asparges-mayo, syltet grønne asparges og tabasco
Pr. stk 40,-
Grønne Nocellara Oliven
45,-
Hjemmelavet surdejsbrød med Græsk Kalamata olivenolie
60,-
Tynde sprøde pommes med urtesalt, hjemmelavet ketchup og peber mayo
65,-
Wonton med danske svampe og aromatisk sauce
65,-
Sardiner med brændt citron fra Ramón Peña.
105,-
Burratta fra LA TRECCIA Ishøj, med oliven olie, ristede solsikkekerner og basilikum
125,-
Iberisk skinke 24 måneder med red eye-dip
125,-
Ristet hjemmelavet surdejsbrød med guanciale og Ramon Pena ansjoser
135,-
DESSERTER
Danske jordbær med lime sorbet
115,-
Donut med hjemmelavet creme fraiche is
125,-
MENUER
JORDEN RUNDT MED DOLORES
Vores udvalgte favoritter fra kufferten
3 Snacks
4 Deleretter
1 Dessert
495,- pr. person
ALL NIGHTER
En all-nighter hos DOLORES er en oplevelse, hvor du blot kan læne dig tilbage og nyde køkkenchefens udvalgte menu med dine nærmeste. Vores sommelier og køkkenchef styrer aftenen med en nøje sammensat menu og tilhørende drikkevarer. Nedenfor finder du et eksempel på, hvad oplevelsen typisk indebærer – dog kan indholdet variere afhængigt af vind og vejr.
5 Snacks, inkl. aperitif
2 Deleretter, inkl. vin
2 Deleretter, inkl. vin
1 Dessert, inkl. vin
995,- pr. person
SNACKS
Arancini med safran og mozzarella
Pr. stk 25,-
Sæsonens østers ”Aguachile”
Pr. stk 40,-
Friteret østers med hvid-asparges-mayo, syltet grønne asparges og tabasco
Pr. stk 40,-
Grønne Nocellara oliven
45,-
Koreansk style knuste agurker
45,-
Hjemmelavet surdejsbrød med Græsk Kalamata olivenolie
60,-
Tynde sprøde pommes med urtesalt, hjemmelavet ketchup og peber mayo
65,-
Wonton med danske svampe og aromatisk sauce
65,-
Sardiner med brændt citron fra Ramón Peña.
105,-
Burratta fra LA TRECCIA Ishøj, med oliven olie, ristede solsikkekerner og basilikum
125,-
Iberisk skinke 24 måneder med red eye-dip
125,-
Ristet hjemmelavet surdejsbrød med guanciale og Ramon Pena ansjoser
135,-
MINDRE RETTER
DOLORES' grillet hjertesalat med mormor dressing, ristet solsikkekerne og pickles
100,-
Grillede ferskner med Ras el Hanout, Labne og solsikke kerner
100,-
Hjemmelavet dagens pasta
155,-
Koreanfried svampe med chili og sesam
165,-
Pocheret hvide asparges med høostesauce og purløgsolie
185,-
STØRRE RETTER
Stegt og friteret aubergine med pistacie, harissa, sort hvidløg og granatæbler
285,-
Sandart med confiteret/brændt porre, solsikkekerner, kapers og blanquette-sauce
345,-
Chicken-parm med basilikumspesto, mozzarella og tomatsauce
2 personer 295,- / 4 personer 450,-
DESSERTER
Danske jordbær med lime sorbet
115,-
Donut med hjemmelavet creme fraiche is
125,-

DRIKKEVARER
På DOLORES ønsker vi et bredt og skiftende glaskort, derfor vil vores vinkort kunne skifte fra dag til dag, og nogle dage vil der være særligt udvalgte vine på glas.
Hos os er der altid noget til enhver smag.
